Hormonska natečenost lica

Metode borbe s edemom.

Nakon 30 godina u ženskom tijelu, hormonska pozadina se mijenja. Već u ovoj dobi, edem je podložan jednoj od troje iz fer spolnog odnosa.

Što je edem i kako ga izbjeći?

Puffiness ukazuje da je u tijeluporemećen limfni tok. Ako ste u večernjim satima otišli u meksički restoran i ukusno kušali začinjeno i slano jelo, takva hrana izaziva žeđ. Pojit ćete jedan po jedan čašu vode, sok ili čaj. Tako će velika količina vode ući u tijelo i ostati u njemu. Zbog toga ćete ujutro probuditi natečene kapke. Nažalost, natečenost će nestati samo u večernjim satima, kada će tekućina koja je nepotrebna za tijelo prirodno doći. Ako stalno vodite otprilike ovakav način života, bore pod očima i plave krugove, dobivate vam život.

Osobe sklone oteklima trebaju biti isključenenjihova dijeta pušila, slane, ukiseljene i pržene jela, konzerviranu hranu, majoneze, začine i alkohol. Sva ta hrana, zbog visokog sadržaja masnoće i soli, izaziva žeđ. Potrošnja tekućine u neograničenim količinama, kao i konzumacija svježeg povrća i voća dopuštena je do 15-16 sati. Večera za osobe sklonog bubrenju treba biti najkasnije do 19.00 sati. Idealno jelo će biti kuhana govedina ili puretina, pečeni ili kuhani povrće, kuhana neizrazirana riža. Piti samo preporučenu mineralnu vodu koja nije gazirana, uz samo nekoliko gutljaja.

Bez sumnje, pušenje ima štetan utjecaj na zdravlje. Osim toga, uzrokuje žeđ, koja, kao što već znamo, uzrokuje natečenost.
Često bi trebao biti na svježem zraku, redovito provjetravati sobu i igrati se sportom.
Položaj za vrijeme spavanja treba biti takav da je glava iznad razine nogu.

Ali, čak i promatrajući sve gore navedenopreporuke, ne možete biti 100% sigurni da nikad nećete susresti problem natečenosti u lice. Sigurno, profesionalna kozmetička njega i postupci instant učinka brzo će vratiti vaše lice u normalu. Naš centar nudi složene ekspresne programe "Ti si Boginja" i "Instant Beauty". Ljepota zahtijeva skrb i pažljiv stav, koji ćete pružiti našim stručnjacima, kozmetologima.

Pogledajte cijene za složene programe: