Natečene kapke u dojenčadi

HMB :
Pomozite barem nekako da shvatite štosvibanj biti uzrok oticanja u bebi. Djetetu 1,5 mjeseci. rođeni su prerano 31 tjedna. 4 dana za mehaničku ventilaciju. Mi smo na GW, jede strogo standard za svoje težine. Povremeno se pojave edema (jako bubre lice, kapke, noge). Uz bubrega rekao sve u redu, prošao sve testove (mali sadržaj proteina i povremeno pojavljuju leukociti, ali u granicama normale), te su ispitani u nefrologije. Često pišemo, stolica rijetko 2-3 puta dnevno. Nitko ne može reći što je razlog. Prije toga je edem bio 3 tjedna. natrag - spavao zbog diuretika. Sada su se ponovno pojavili i drže već 3 dana. Lokalni pedijatar ne obratite pozornost na to, govoreći: „Mama, vjerojatno nešto ne jede” A onda je moja majka hranu (iako sam strogo držati dijetu za hepatitis B) Molim pomoć da razumiju ono što bi moglo biti krivo, vrlo zabrinuti o tome. Hvala ti.

Chernorutskaya Ekaterina Igorevna :
"povremeno se pojavila mala količina proteina i bijelih krvnih zrnaca, ali sve unutar granica norme" - protein u mokraći ne bi trebao biti. Dajte podatke ankete. Neuropatolog - liječenje je?

HMB :
Ponovno su predali analizu mokrom - sve u normi ili stopi, samo leukociti 1-2. I kapci su još uvijek oteklina. Ispitivani su na kardiologu - uzrok edema nije bio otkriven, na probavnom traktu - disbiosis. Ne postoji liječenje neurologije.

Chernorutskaya Ekaterina Igorevna :
S obzirom na preuranjeno vrijeme, trebalo bi promatrati u neurološu, češće edemu u takvoj djeci kao što ste povezani s problemima živčanog sustava.