Oticanje glomerulonefritisa

Pitanje: Pozdrav!
Već godinu dana, nakon pogoršanja bronhitisakronični glomerulonefritis otvori mesangioproliferativna (fokalni ili difuzni glomerularne proliferaciju stanica -, približno). Dijagnoza je potvrđena biopsijom.
smetaju: mala količina urina (400-500 ml na dan), boli u križima, glavobolje, noga edem, debljanje, slabost, umor, grčevi od bubrega do mjehura, peckanje u mokraćnoj cijevi. Liječnici ne mogu ublažiti stanje.
Funkcija bubrega je ekskretor dušika iKoncentracija je spremljena. Mokrenje je rijetko, u malim količinama od 50-100 ml, nakon što je gori osjećaj, snažna osjetljivost prilikom punjenja mjehura - osjećate svaku kapu prilikom punjenja.
U redu, možda nekako prilagoditi i povećati diurezu, ukloniti ili ukloniti edeme i pritisak nogu ili stopala? Hvala unaprijed,

Odgovor: Pozdrav Irina! Recite mi više o osjećaju "osjetiti svaku kapu kada ga ispunite".

Homeopat Grigor Sergej Vadimovich.

Pitanje: Pozdrav, Sergey Vadimovich!
Prvo, nelagoda i napetost odstruka u području bubrega do donjeg urinarnog trakta do mokraćnog mjehura i uretre, ako se osjećate kao da je kretanje tekućine, njegovo usvajanje u mjehur, a osjećaj da je dno kao tampon umetnut. Zatim, ako se osjećate da postoje česti nagon na mokrenje, početi boljeti bubrege: bol, kolitis, i kao da je na njih netko tuče, ali kad idete na wc samo 50-100 ml mokraće, osjećaj olakšanja u bubrezima, i u mjehuru i uretru, gori i nemir.
U sklonoj poziciji, ti su simptomi manje i urinupisuje se više. Kada hoda ili stoji uspravno nakon 30 minuta -1 sat stres se javlja u nogama, umorne noge, bol, nadimanje, a zatim oteklina pojaviti u njemu. Ujutro je oticanje lica i očnih kapaka i nabubri.
U urinu je uvijek crvenkasto-opeka u boji, u njemupuno sluzi, nije transparentan, postoje neke male pahuljice i dugim nitima, gotovo uvijek pjeni piva, u analizi urina za kulturu nema nikakvih bakterija.
Ovdje tako. Hvala na odgovoru, hvala unaprijed, Irini.

Odgovor: Pozdrav Irina! Za početak liječenja, uzmite homeopatski lijek - Lycopodium 6 - 5 granula hrane dnevno ujutro i navečer, ili češće, do poboljšanja. Noću možete dodatno uzeti Berberis 3X - 7 granula svaki.

Homeopat Grigor Sergej Vadimovich.