Kopar za uklanjanje edema u goveda

Koliko je bolje i brže ukloniti edem iz krava nakon teljenja?

kako ukloniti iskreno ne znam, ali mogu vam savjetovati kakone dopuštajući jak edem, a nakon teljenja krava najprije dati polovicu, drugi put više, ali još uvijek nije u potpunosti, a treći put, ostavite malo mlijeka, a zatim možete bez ikakvog stresa, a usput, to je dobra profilaksa protiv pareze. ako je oteklina, a onda je vrlo malo, to radim mnogo godina i sve je u redu.

Morate predati krava češće 6-7 puta dnevno. Učinite masažu udeni.Horosho sdayivat životinja.

S jakim edemom, vračevi iz prehrane su isključenisočna hrana i ograničenje poenie.Massazh vimena ne od dna do dna vimena limfnog i krvnog sosudov.Dlya sprječavanje oticanja vimena krave šetaju svaki dan na otela.Eto olakšati rad srca, poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizam veschestv.Za 2 tjedna prije teladi i 10 dana nakon toga u prehrani uglavnom uključuju suhu hranu. Zelena sočna trava je kontraindicirana, trava treba sušiti.

Borite se s oticanjem vimena prije teljenja, trebate prehranu, isključujući sočne krupice, krmu. Bubrenje vimena nakon porođaja je norma, a ne patologija.

Najčešće manje otekline unutar 5-7dana nakon poroda i ne pretpostavlja poseban tretman. Ako ovaj proces ima dovoljno ozbiljan oblik, trebali biste isključiti (ili barem smanjiti) od kravljeg dobrog soje, koncentrata i soli za stol. Da bi je hranio tijekom tog razdoblja potrebno je sijeno dobre kvalitete.

Uz kongestivno oticanje vimena potrebno je poduzeti mjerekako bi se spriječile moguće ozljede natečenog tkiva. Kravu se ne smije dopustiti u zajedničko stado s drugim životinjama. Na taj način, trebali biste prošetati s njom za 1 sat 3-4 puta dnevno.